Nieuws

Nieuwsberichten

Hieronder vindt u een overzicht van de laatste nieuwsberichten. Voor vragen met betrekking tot deze berichten kunt u contact met ons opnemen.

Live op BNR radio!

Zojuist is de directrice van Engelvaart Bodywear, Patricia Engelvaart, live op BNR nieuwsradio geweest. Zij heeft daar gesproken over nieuwe ontwikkelingen en innovaties op het gebied van ondergoed, en de verkoop van ondergoed in buurlanden Belgie en Duitsland. 

Lees meer »

Start reclame campagne RJ Bodywear op 100% NL!

Vanaf vandaag is RJ Bodywear begonnen met een grootse reclame campagne op 100% NL! Daarin vertellen wij precies waarom het thermo ondergoed van RJ Bodywear de juiste keuze is tijdens de strenge winter dagen!

Ga naar www.rjbodywear.com voor een overzicht van de collectie! 

Lees meer »

Webshop RJ Bodywear live!

Eindelijk, de webshop van RJ Bodywear is live! Voor al uw ondergoed, thermo kleding en shapewear nu gemakkelijk online te bestellen. 

Ga naar www.rjbodywear.com 

Lees meer »

Heeft u de uitzending gemist van 'De Succesfactor'?

Het promo filmpje is via onderstaande link te bewonderen:

Engelvaart Bodywear

De Uitzending van 'De Succesfactor' zal deze week nog op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag herhaald worden. Klik hier voor de actuele tijden. 

Lees meer »

Beeren Bodywear groot succes op Huishoudbeurs 2013!

16 februari t/m 24 februari was voor Beeren Bodywear topdrukte op de stand van de Huishoudbeurs! Er werd zeer goed gereageerd op de collectie kinderondermode met printjes zoals slippers en zonnebrillen voor de meisjes en gitaren voor de jongens. Maar ook werd er door de vrouwen zeer veel...

Lees meer »

Merk Beeren Bodywear op Huishoudbeurs 2013!

Engelvaart Bodywear is vanaf zaterdag 16 februari met haar merk Beeren Bodywear te vinden op de Huishoudbeurs 2013. Dit spektakel wordt zaterdag afgetrapt met een spetterend optreden van Jeroen van der Boom. 

 

Komt u ook een kijkje nemen op de stand van Beeren Bodywear?

En gebruik maken van...

Lees meer »

Start opnames 'De Succesfactor'!

Vandaag gaat 'De Succesfactor' bij Engelvaart Bodywear de promo film opnemen. Deze zal te zien zijn op zondag 10 maart om 12.50 uur op RTL 7. 

Daarna kan iedereen stemmen op de succesvolste onderneming van Nederland 2013. Winnaars worden in december bekend gemaakt!

Kijken en stemmen...

Lees meer »

Succes Award 2013!

Engelvaart Bodywear is genomineerd voor de succes award 2013! In samenwerking met de Kamer Van Koophandel selecteerd de Succes Factor de 10 beste bedrijven van Nederland. Binnenkort straten de opnames voor de promo bij Engelvaart Bodywear, welke zal worden uitgezonden in maart op RTL 7 bij de...

Lees meer »

Samenwerking Beeren Bodywear met Sudocrem groot succes!

In samenwerking met Sudocrem zijn er bij diverse drogisterijen en bij prenatal gratis Beeren Rompertjes verkijgbaar bij een pot Sudocrem. Haast u snel naar een filiaal bij u in de buurt!

Lees meer »

Artikel 1 tot 10 van 12

1

2

Volgende >