Productie

Productontwikkeling, productie en opslag in
eigen beheer

Op het hoofdkantoor in Waddinxveen (op slechts 20 km van Amsterdam, Schiphol Airport, Rotterdam en Utrecht) zijn productontwikkeling, styling, inkoop, verkoop, planning en logistiek gehuisvest.

In onze moderne productiefaciliteiten in TunesiĆ«, met prima werkomstandigheden, wordt het hele proces van breien, verven, snijden, confectioneren en verpakken uitgevoerd door goed getraind personeel en ervaren managers die dagelijks in contact staan met het hoofdkantoor.

Specialisaties

Naast het produceren van ondergoed in verschillende samenstellingen en uitvoeringen, is Engelvaart Bodywear gespecialiseerd in het produceren van technisch ondergoed.

Een van onze specialisaties is het produceren van Thermo ondergoed. Wij produceren thermo ondergoed voor verschillende marktsegmenten.

Daarnaast produceren wij brandwerend ondergoed. Naast dat deze producten brandwerende eigenschappen heeft, heeft het ook een enorm hoog draagcomfort.

Wanneer u interesse heeft in thermo ondergoed of brandwerend ondergoed, neem dan contact met ons op.

Certification

We highly value good working conditions and social responsibility. Our manufacturing facilities are audited yearly and we are in the possession of the following certificates: 

  • SA8000
  • GOTS (Global Organic Textile Standard)
  • Confidence in Textiles