skip to Main Content

Engelvaart Bodywear

Producent van onderkleding sinds 1957

Het bedrijf

Familiebedrijf

Engelvaart Bodywear is een internationaal opererend familiebedrijf en heeft inmiddels meer dan 50 jaar geschiedenis geschreven. Vanaf de oprichting in 1957 zijn kennis en ondernemerschap van generatie op generatie doorgegeven. Dat maakt Engelvaart Bodywear een allround partner. Betrokkenheid van A tot Z. Veelzijdig en uniek. Inventief en ondernemend. Voortdurend anticiperend op de nieuwste ontwikkelingen in de branche.

Dat Engelvaart een familiebedrijf is heeft grote voordelen ten aanzien van de continuïteit, betrokkenheid en klantgerichtheid.

Klanten

Al vele decennia produceren wij voor toon aangevende winkelketens in Europa. Sommigen van hen zijn al vanaf het eerste begin klant bij ons. De omvang van deze winkelketens varieert van een tiental filialen tot meer dan duizend.

De klant staat bij ons altijd centraal. We denken mee en zijn proactief ten aanzien van de productontwikkeling en kostenefficiëntie. Dat maakt dat Engelvaart zoveel meer is dan gewoon een leverancier. Wij streven ernaar om een zo hoog mogelijke toegevoegde waarde voor onze klanten te realiseren.

Faciliteiten

Het hoofdkantoor is gevestigd in Waddinxveen, de productiefaciliteiten daarentegen zijn gevestigd in Tunesië. Een afstand die te overzien is, 2,5 uur met het vliegtuig en men is ter plaatse. Maar ook de transporten van de artikelen gaan snel en efficiënt, in ongeveer 4 tot 5 transport dagen.

Het gehele proces in Tunesië is in handen van Engelvaart. Breien, finishen, printen, snijden, confectioneren en verpakken gebeurt onder toezicht en aansturing van eigen zeer vakbekwame mensen met een dijk aan ervaring.

Bekijk ook

Back To Top
Search