skip to Main Content

Engelvaart Bodywear

Producent van onderkleding sinds 1957

Visie

Engelvaart Bodywear combineert het beste van twee werelden. Aan de ene kant het meedenken en ontwikkelen van een product dat geheel voldoet aan hetgeen de klant voor ogen heeft en aan de andere kant het technisch uitvoeren hiervan in de eigen productiefaciliteiten in Tunesië. Dit alles met heel veel aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en produceren.

Zo vormt Engelvaart Bodywear als het ware een verlengstuk van uw bedrijf. Engelvaart Bodywear zorgt voor een eindproduct dat aansluit bij de gewenste uitstraling, kwaliteit, budgettering en logistiek van de klant.

Of het nu het produceren van grote aantallen tegen low budget is, of het van A tot Z ontwikkelen en uitvoeren van een hoogwaardig en/of exclusief product. Engelvaart Bodywear heeft de mogelijkheden met eigen faciliteiten, kennis en ervaring om voor elk marktsegment tot het juiste product te komen, in de juiste uitvoering. Altijd vanuit het perspectief dit te realiseren tegen de hoogst mogelijke kwaliteit en met de grootst mogelijke kostenefficiëntie.

Dat maakt dat Engelvaart zoveel meer is dan gewoon een leverancier. Wij streven ernaar om een zo hoog mogelijke toegevoegde waarde voor onze klanten te realiseren.

Met wederzijds vertrouwen en een optimale samenwerking weet Engelvaart Bodywear met u het gewenste resultaat te bereiken.

Back To Top
Search