skip to Main Content

Engelvaart Bodywear

Producent van onderkleding sinds 1957

Sponsoring

Zuiderzeevaart

Zuiderzeevaart is een zeilkamp voor kinderen met kanker in de leeftijd van 14 t/m 20 jaar. Het zeilkamp wordt jaarlijks volledig door vrijwilligers georganiseerd en dat doen we al ruim 30 jaar. De Zuiderzeevaart maakt deel uit van de Stichting Kinderoncologische Vakantiekampen (www.skov.org). Om de drempel voor deelname zo laag mogelijk te houden gaat er ook een hele ploeg artsen en verpleegkundigen mee en is het zeilkamp voor de kinderen kosteloos. De basiskosten worden vanuit de stichting gefinancierd waardoor doorgang elk jaar gegarandeerd kan worden echter om de week tot 1 groot feest te maken hebben we wat extra geld nodig. Daarvoor doen we elk jaar een beroep op sponsoren die de Zuiderzeevaart een warm hart toedragen.

Engelvaart Bodywear is 1 van de sponsoren en heeft op die manier een belangrijk steentje aan het zeilkamp van 2018 bijgedragen en we hebben de toezegging dat het niet enkel bij dit jaar zal blijven.

Namens de kinderen en de begeleiders wil Zuiderzeevaart Engelvaart Bodywear heel hartelijk bedanken voor deze bijdrage.

KWF Kankerbestrijding

Engelvaart Bodywear brengt de dag dat we kanker verslaan dichterbij. 

Kanker raakt ons allemaal. Een op de drie Nederlanders krijgt gedurende zijn of haar leven kanker, per jaar ruim 100 duizend mensen. Jaarlijks sterven er zo’n 43 duizend mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één.

Samen komen we steeds dichterbij

Engelvaart Bodywear deelt de droom van miljoenen mensen: een wereld waarin kanker niet langer een dodelijke ziekte is. Wat zou het mooi zijn als deze droom uitkomt. Engelvaart Bodywear draagt daaraan bij als Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding. Met die steun zetten wetenschappers weer een stap richting nog meer kennis, nieuwe successen en betere behandelingen. Richting die ene dag waarop we kanker verslaan.

Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding
Als Zakenvriend helpt Engelvaart Bodywear kanker terug te dringen door te investeren in topwetenschappers op het gebied van kanker. We geven een gevoel van steun aan kankerpatiënten in de directe omgeving en inspireren medewerkers, klanten en relaties om ook mee te helpen kanker terug te dringen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over het Zakenvriendschap of onderzoek naar kanker? Kijkt u dan op de website van KWF Kankerbestrijding:  www.kwf.nl/zakenvriend

Back To Top
Search